ویزای تحصیلی چیست؟

ویزای تحصیلی در واقع سندی رسمی است که برای متقاضیانی که به قصد تحصیل اقدام به سفر میکنند، ضمیمه گذرنامه میشود. این ویزا که یکی از پرتقاضاترین انواع ویزا میباشد، برای دانش آموزان و دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند ضروری است. کشورهای مختلف شرایط و قوانین متفاوتی جهت صدور ویزای تحصیلی وضع کرده اند و نمیتوان به طور دقیق شرایط و هزینه اخذ این ویزا را بیان کرد. اما در ادامه این مطلب به شرایط عمومی اخذ ویزای تحصیلی خواهیم پرداخت.

پیش از اقدام به دریافت ویزای تحصیلی به موارد زیر دقت کنید:

کشوری را برای تحصیل انتخاب کنید که با رحیه و سبک زندگی و علایق شما مطابق باشد. در مرحله بعد به بررسی هزینه زندگی و تحصیل در کشور انتخابی خود بپردازید، به یاد داشته باشید این هزینه ها در کشور های مختلف متفاوت است. بعد از مرحله انتخاب مقصد و دانشگاه موردنظر، باید به یادگیری زبان مورد تدریس در دانشگاه انتخاب خود بپردازید. دارابودن مدرک زبان با نمره خوب بسیار اهمیت دارد. داشتن مهارت های علمی در سطح بالا می تواند در پروسه ی پذیرش شما در یک دانشگاه بین المللی دارای تاثیرات مثبتی باشد. در آخر به آماده سازی و تکمیل مدارک خود بپردازید. هردانشگاهی در هر نقطه از جهان پیش از صدور ویزای تحصیلی به بررسی مدارک شما خواهد پرداخت. در ادامه لیست کاملی از مدارک مورد نیاز را برای متقاضیان دریافت این ویزا قرار داده ایم.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی

دو شرط اساسی که در قوانین همه کشور ها یکسان هست شرط دارا بودن تمکن مالی و معدل تحصیلی میباشد:

تمکن مالی:

این شرط برای افراد زیر 18 سال و بالای 18 سال متفاوت است.

افراد زیر ۱۸ سال: مدارک مالی باید از سمت سرپرست وی ارائه گردد تا نشان دهد توانایی ساپورت هزینه های زندگی و تحصیل فرد متقاضی در کشور مقصد را دارد.

 

افراد بالای ۱۸ سال: این مدارک تمکین مالی باید متعلق به خود فرد متقاضی باشد و نشان دهد که خود فرد می تواند پشتیبان مالی تمامی هزینه های زندگی و تحصیلی خود در کشورمقصد باشد.

 

معدل:

 

تمامی مراکز تحصیلی برای پذیرش دانشجو شروط خاصی دارند، برخی از آن ها برای پذیرش، از آزمون های ورودی استفاده می کنند و برخی دیگر براساس معدل و نمرات فرد درخواست کننده از اخرین موسسه ی آموزشی که در آن جا تحصیل کرده است استفاده می کنند.

 

یکی دیگر از شروط دریافت ویزای تحصیلی این است که فاصله بین آخرین فارغ التحصیلی فرد تا زمان درخواست پذیرش در کشور مقصد طولانی نباشد، که البته این شرط در بیشتر دانشگاه ها و در مقاطع تحصیلی تکمیلی، رد شده است.

مدارک مورد نیاز

پاسپورت معتبر
پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا کالج
گواهی تمکن مالی
اثبات دانشجو بودن در کشور مبدا
گواهی پایان دوره ی سه سال متوسطه همراه با ترجمه ی رسمی آن
مدرک زبان معتبر

Call Now Button