توضيح فارسي :

اخذ مستقیم و بدون واسطه ویزای توریستی و تجاری هندوستان با ارزانترین قیمت و کمترین زمان جهت مشتریان محترم و آژانس های همکار به صورت فوری و عادی

انواع ويزاي هندوستان و مدارك لازم:

کاملاً واضح است که ورود به هندوستان مستلزم داشتن ویزای معتبر است. دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند.

خدمات سفر
آژانس خاطره های شاد در ضمن اخذ ویزا اقدام به تهیه بلیط پروازهای خارجی به مقصد هندوستان و رزرواسیون هتل های این کشور با ارایه واچر رسمی و همچنین بیمه مسافرتی جهت مسافرین محترم می نماید.

در ذیل شرح کامل شرایط اخذ ویزای هندوستان آورده شده است:

الف :ویزای توریستی(Tourist Visa):
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی

3- 2 قطعه عکس (فقط 5*5 جدید)

4- کپی صفحه اول و ازدواج شناسنامه

5-امضاء مسافر در پاسپورت الزامی میباشد.

صدور این ویزا بطور معمول ده روز کاری طول می کشد.

نکته : مدت اعتبار ورود ویزا هند 3ماه از تاریخ صدور می باشد که مسافرین محترم می توانند 29روز از این 3ماه اقامت را استفاده نمایند یعنی 2ماه فرصت برای ورود به هند از تاریخ صدور ویزا دارند که می توانند اقامت نمایند که در غیر این صورت ویزا غیر قابل استفاده می باشد.

ب: ویزای تجاری(Business Visa ):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری

3- شش قطعه عکس

4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی

5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی

6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.